Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Uğurca İlkokulu

Telefon : 0 454 726 22 33
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ugurcailkokulu.meb.k12.tr
Adres : UĞURCA KÖYÜ UĞURCA KÜME EVLERİ GIRESUN ŞEBINKARAHISAR UGURCA ILKOKULU BLOK NO: 17 ŞEBİNKARAHİSAR / GİRESUN
VİZYON : Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; •Yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, •Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, •Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, •Türk Milli Eğitimi´nin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.
MİSYON : •Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; •Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; •Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin EN İYİ BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI İLKÖĞRETİM OKULU OLMAKTIR.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :10
Öğrenci :25
Derslik :3
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN-NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : DERS BAŞLAMA: 8:30 DERS BİTİŞ : 15:00
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : SOBA( ODUN-KÖMÜR)
Servis :
Ulaşım : KÖY SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNAN ÖZEL MADEN İŞLETMESİNE AİT SERVİS ARAÇLARI VE KÖY-İLÇE ARASINDA HİZMET VEREN KÖY SERVİSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : UĞURCA İLKOKULU GİRESUN İLİNE 139 KM, ŞEBİNKARAHİSAR İLÇESİNE 21 KM MESAFEDE BULUNAN UĞURCA KÖYÜ´NDEDİR. UĞURCA KÖYÜ ŞEBİNKARAHİSAR´IN BATISINDA YER ALMAKTADIR. BATISINDA TAŞÇILI KÖYÜ, DOĞUSUNDA ÇAĞLAYAN KÖYÜ, KÜZEYİNDE DEREKÖY, GÜNEYİNDE YEDİ KARDEŞ KÖYÜ BULUNMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK : 139 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 21 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :